Yhdistys

Keimolan Omakotiyhdistys pyrkii toiminnallaan luomaan viihtyisän kotiseudun ja asumisen ympäristön.

 

Toimimme paikallisen perinteen mukaisesti edelleen asukasyhdistyksenä ja omakotiyhdistyksenä. Olemme Omakotiliiton jäsen ja liittyessäsi saat jäsenedut käyttöösi. Jäseneduin voit alentaa omakotiasumisen kustannuksia.

 

Yhdistys seuraa ja kommentoi asumisympäristöä koskevia asioita ja etenkin kaavoitusta ja paikallisten palvelujen kehittymistä. Järjestämme  keskustelu- ja tiedotustilaisuuksia. 

 

Toimimme yhteistyössä alueen muiden järjestöjen kanssa mm. KiVa ja Seutulan kyläyhdistys. Yhteistyössä Keimolan Kaiun ja Marttojen kanssa olemme järjestäneet Kivistön markkinat.  Toimimme  järjestöjen yhteistyötä tukevassa MarjaVerkossa, joka  vastaa mm. Kivistön kyläjuhlasta ja nearhood verkkosivustosta.

 

MarjaVerkossa toivotamme uudet asukkaat tervetulleiksi ja panostamme uuden ja vanhan Kivistön yhteistyöhön. 

 

Kuulemme mielellään asukkaiden toiveita kylän asioiden kehittämiseksi. Jos jokin asia askaruuttaa, ota yhteyttä ja kerro mielipiteesi, niin voimme yhdessä vaikuttaa (ks hallituksen jäsenten yhteystiedot).

 

Voit liittyä jäseneksi kätevimmin Suomen omakotilliiton sivulla .

Liittymissivulla valitset vasemmasta reunasta ensin Uudenmaan piirin ja sieltä Keimolan omakotiyhdistyksen. Jäsenmaksu on 22€/vuosi.  Julkaisujärjestelmänä Verkkoviestin