Ajankohtaista

 

Omakotiyhdistyksen vuosikokous 5.10 klo 18 Rubiinissa

ja Zoomissa  


Rubiinikehä 2, parkkitalon katutaso, asuntomessualueen puolelta tai

Zoom-linkki ladattavissa kokouspäivänä osoitteessa www.keimola.net ajankohtaista, tai saat linkin e-postiisi kysymällä:  ismo(at)pohjantammi.fi


Alustus klo 18 alkaen ”Vinkkejä hyvään valistukseen”  Auralight aluemyyntipäällikkö Anne Mäkelä

 

Tervetuloa Rubiiniin, tai voit osallistua zoomin välityksellä, klikkaamalla linkkiä. Sinun ei tarvitse ladata zoomia.

 

Join Zoom Meeting

https://heo-fi.zoom.us/j/6984152565?pwd=YzhmQk94T3VGTjlibWlndHp3cm0yZz09(Varmuuden vuoksi, et luultavasti tarvitse näitä: Meeting ID: 698 415 2565

Passcode: 463594  )

 

 

Vuosikokouksessa esillä sääntömääräiset asiat, kuten tilit ja toimintakertomus

 

Omakotiyhdistyksen toiminnan kehittämiseksi hallitukseen tarvittaisiin lisää jäseniä

 

Some-tiedottamisen osaamista kaivattaisin hallitukseen tai neuvovaksi tueksi tiedottamisen kehittämiseen

 

Löytyisikö hallitukseen osallistujia Kivistön lisäksi myös Vestran ja Seutulan suunnalta? Yhdistys voi Kivistön suuralueen edustajana vaikuttaa paikallisiin asioihin, myös oman kylän viihtyisyyteen.


Kuntosalivuoroista hyvä alku syksyyn

Omakotiyhdistyksellä on sunnuntaisin 5.9. alkaen klo 12-14 kuntasalivuoro Kannussa eli Kanniston koululla olevassa nuorisotilan kuntosalissa. Koulun pohjoispäädystä raput toiseen kerrokseen.

Noudatamme covid-ohjeita eli pidämme etäisyydet, pukuhuoneissa ja käytävillä maskit ja keräämme nimilistat käyneistä jäljitysten varalta.

Kuntosalivuoro on ilmainen jäsenille. Jäseneksi voi liittyä sivustolla omakotiliitto.fi -> jäsenelle, valitse alue: Uudenmaan piiri ja jäsenjärjestöjen listalla olemme vielä Keimolan omakotiyhdistys (kuten tällä sivustolla, muutos on teknisesti hankala, olisiko jollain alan osaamista?)
Arvoimme tänä vuonna jäseniksi liittyneiden kesken kaksi lippua Lohjan asuntomessuille  9.7.-8.8.2021. Liput voitti Marko Kuoppamaa Kivistöstä, Onnea!

 

Asuntomessuista enemmän osoitteessa  https://www.asuntomessut.fi/

 

Huom: Tänä vuonna lippujen ostajille on ennakkoon tarjolla myös virtuaaliset Asuntomessut. Virtuaalitilassa voit tutustua mm. messukotien tarinoihin, perustietoihin sekä katsoa suunnittelijan silmin –videoita. Virtuaalimessujen  koodi on henkilökohtainen ja toimitetaan vain lipun ostaneelle.

 

 

 

Uusi klapikone on nyt 20.4. vuokrattavissa, katso kohdasta vuokravälineet

 

 Samoin uusi haketin on nyt vuokrattavissa 30.4. alkaen.

 


Kuntosalivuorot on toistaiseksi peruttu

 

 

 

Yhdistyksen uusi nimi on Kivistön ja Keimolan Omakotiyhdistys Ry.

 

Jäsenkyselyssä Kivistön ja Keimolan omakotiyhdistys saivat molemmat kannatusta, enemmistö oli Keimolan kannalla, mutta syyskokouksessa kannat jakautuivat melko tasan ja oli esitetty myös vaihtoehtoa Kivistön ja Keimolan omakotiyhdistys. Nimi yhdistää vanhan tavan puhua laajemmasta alueesta eli Keimolan ja uuden Kivistön suuralueen. Koettiin, että Kivistö voisi toisaalta viitata pelkästään Kivistönä aiemmin tunnettuu kylään, koska termi suuralue on melko vieras ja Kivistöllä on vanha merkityksensä. Tosin uusille asukkaille Kivistö näyttäytyy yleisenä alueen nimenä.

 

Olemme siis Kivistön ja Keimolan omakotiyhdistys, mutta järjestöä saa kutsua niin Kivistön kuin Keimolankin omakotiyhdistykseksi. Netissä olemme edelleen osoitteella www.keimola.net ja facessa Keimolan omakotiyhdistys. Nettiin luodaan linkitys niin, että yhdistyksen sivut löydetään eri nimillä, tästä kerromme myöhemmin.

 

Jos sinua kiinnostaa tulla mukaan yhdistyksen toimintaan voit ottaa yhteyttä johonkin hallituksen jäseneen, kaikkien tiedot ovat sivulla keimola.net.  Voit tulla hallituksen kokouksiin kuuntelemaan ja testaamaan kiinnostavatko asiat tai ilmoittautua vapaaehtoiseksi tapahtumien järjestelyihin.

 

 Keimolan omakotiyhdistyksen hallitus v 2021, tarkemmat tiedot keimola.net

 

Ismo Pohjantammi, puheenjohtaja ja tiedotus, 050 5613426, ismo(at)pohjantammi.fi

Sinikka  Saarenheimo, varapuheenjohtaja ja kylätalkkariasiat

Sirpa Henriksson sihteeri

Heidi Poikela rahastonhoitaja

Mika Nuolikoski vuokravälineet, kylätalkkariasiat

Jari Suuronen jäsen 

 

 

 

Kylätalkkari Kylätalkkari Jerry Lehtinen  (puh 041 444 0790) on kaikkien jäsenten tilattavissa, esim. ikkunanpesut, kauppa-apu, pienet korjaustyöt ja pihatyöt. 

 

Loma-ajaksi voi sopia nurmikon leikkuusta, niin piha näyttää asutulta. 


Palvelun minimiveloitus 2 h/ 15 € ja seuraavat tunnit 7 €.  Yli 70-vuotiaille kaupassa käynti maksaa vain 5€.

 

Muistetaan korona-ajan rajoitteet työtehtävissä. 

 

 

 

 

Omakotiyhdistys hallinnoi Vantaan Kaupungin omistama Kivistön Kvartsijuonenpuiston puutarhapalstoja. Palstat on nyt jaettu vuodelle 2021, jonossa on edelleen neljä, mutta voit  ilmoittautua jonoon, paikkoja tulee kuitenkin ajan mittaan avoimeksi: ismo(at)pohjantammi.fi.

 

 

Kivistö-kirja  

 

Yhdistyksemme myy Jukka Hakon toimittamaa Kivistö-kirjaa hintaan 25€, sisältää kotiin toimituksen. Ota yhteyttä ismo(at)pohjantammi.fi, tai soita 050 5613426.

 

 


Omakotiyhdistyksen peräkärry jäsenten vuokrattavissa

15€ / 5h, 25 €/ vrk.

Varaukset Mika Nuolikoski 0405081381 

     

 

 

 

  

 

Omakotiyhdistyksen vuokravälineiden hoitajan toimii Mika Nuolikoski, Turnajaistie 11, 

0405081381.

Mika on kuvassa oikealla ja Taisto Kovanen vasemmalla.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 


 

  

 

Kivistö kertomuksina – elämänmakuista historiaa  

 

Keimolan omakotiyhdistys on mukana MarjaVerkon vetämässä historiahankkeessa.

 

Kutsumme alueen asukkaita muistelemaan, millaista oli elämä Kivistön alueella ennen vanhaan. Aikaraja muistelulle on väljä, tuoreetkin muistot ovat tervetulleita. Tarkoituksena on koota nykyisten ja tulevien sukupolvien iloksi nettiin jaettavaksi Kivistön muistoarkisto, johon kerätään valokuvia ja haastatteluja sekä kaikenlaisia lyhyitä muistumia alueeltamme.

 

MarjaVerkko on avannut Facebookiin kaikille aiheesta kiinnostuneille avoimen keskusteluryhmän, jossa voi vapaasti jakaa omia muistoja ja valokuvia www.facebook.com/groups/Kivistokertomuksina.

 

 

  

 

 

Katso myös Keimolan omakotiyhdistyksen facebook-sivut. 

 

 
<Lokakuu 2021>
MaTiKeToPeLaSu
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Julkaisujärjestelmänä Verkkoviestin